Praktech zoekt top Leerwerkmeesters

16 februari 2022

Werk jij graag in een enthousiast en gedreven team, binnen een dynamische, maatschappelijk georiënteerde organisatie? Beschik jij over ervaring binnen het bedrijfsleven (bouw/techniek) en ben je geschoold als leerwerkmeester, jobcoach of ben je bereid de cursus leerwerkmeester te volgen? Dan nodigen we je uit te solliciteren.

 

Schermafbeelding 2022-02-16 om 10.09.36.png

Praktech is een trainings- en opleidingsschool die zich richt op bouw/techniek. Met aandacht voor de persoonlijke situatie worden cursisten in kleine groepen op maat gekwalificeerd voor de arbeidsmarkt. Vaak betreft het mensen voor wie het lastig is een theoretische leerweg af te ronden, maar die juist vanwege hun praktische kwalificaties en talenten toch interessant zijn voor bedrijven en instellingen.

De ambitie is om onze organisatie de komende jaren zowel inhoudelijk als qua omvang te laten ontwikkelen. Wij zijn dan ook op zoek naar enthousiaste leerwerkmeesters die zowel het geduld hebben met onze specifieke doelgroepen als ondernemend zijn in hun aanpak. Klik voor meer informatie op deze vacature