Een volgende stap

5 juli 2021

Wat een feestelijke en bovendien zonnige dag voor onze cursisten! Na hard werken de afgelopen periode werd een zestal cursisten letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet.

Gemengd gezelschap

Vijf diploma’s en één certificaat werden uitgereikt door de leermeesters. Zij begeleidden deze jongeren de afgelopen periode tijdens de cursus lassen.
Een gemengd gezelschap dit keer. Want naast cursisten van Praktech, namen ook vier leerlingen van Terra Nigra én een leerling van IZEO Icarus deel aan de cursus lassen bij Praktech. En met succes dus.

Succes moet je vieren

Bij zo’n succesvolle afsluiting van een cursus willen we graag even stilstaan.
Want, successen moet je vieren vinden we bij Praktech. En het liefst ook samen!
Dankzij het mooie weer tijdens de uitreiking kon deze buiten plaatsvinden. Hierdoor was het ook mogelijk voor de cursisten om enkele genodigden mee te nemen.

Persoonlijk woordje

Voor iedere cursist was een eigen statafel gereserveerd. En zoals gebruikelijk bij Praktech was er ook voor iedere cursist een persoonlijk woordje door de leermeesters. Even stil staan bij dit mooie moment, een korte terugblik en dan vooral ook de blik vooruit. Voor de één betekent dit verder met zijn opleiding, voor de ander betekent dit aan het werk. 

We willen iedereen nogmaals van harte feliciteren met dit mooie resultaat.
Succes met de volgende stap en wie weet tot een andere keer bij Praktech!